top of page

Ontwikkeling

Bijgewerkt op: 20 apr. 2021

Het afgelopen jaar hebben wij bij Isabella R. Photography de focus gelegd op ontwikkeling. Wij zijn opzoek gegaan naar wat het beste bij ons past qua stijl, soorten fotografie die wij willen aanbieden en hoe wij jouw wensen het beste kunnen waarmaken tijdens de fotoshoot.


Bij Isabella R. Photography sta jij, als het model, voorop. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en de fotoshoot ervaart als een onvergetelijk ervaring. Het gaat er tenslotte om dat jouw speciale periode op beeld wordt vastgelegd!

Wij hebben ons dan ook gefocust op het ontwikkelen van het proces, niet alleen tijdens de fotoshoot, maar ook ervoor en erna.

Jouw wensen zijn belangrijk voor ons! Wij willen ervoor zorgen dat jouw ideeën zo goed mogelijk op de foto komen en hoe kan dat beter dan dit van te voren te delen met elkaar?

Daarom is er nu voor elke fotoshoot een intake gesprek! Hierin leren wij je graag beter kennen, leer jij ons beter kennen en bespreken we wat jouw wensen zijn voor de fotoshoot.


Ook het proces na de fotoshoot vinden wij een belangrijk moment waar wij ons meer op wilde focussen en in wilde ontwikkelen. Het is natuurlijk voor jou een belangrijk en spannend moment wanneer je eindelijk het eindresultaat ziet van de fotoshoot! Maximaal 7 dagen na de fotoshoot zullen we elkaar dan ook weer ontmoeten, dit kan online of in de studio. Hierbij krijg jij de bewerkte foto's te zien en kies je uiteindelijk welke foto's je wilt en je pakketkeuze.


Naast het voor- en naproces van de fotoshoot hebben wij ons ook gefocust op de ontwikkeling van de technische kant van fotografie. Met Ingrid achter de camera en Caitlin ervoor zijn we gaan experimenteren met lichtstanden, camera gebruik en poses. We hebben workshops gevolgd in nieuwe technieken en deze toegepast. Het is voor ons belangrijk om te blijven leren om zo nog betere kwaliteit te kunnen leveren!


Wij hebben dus niet stil gezeten en hopen jou, ook dit jaar, weer te mogen ontvangen in onze vernieuwde studio!


Veel liefs,

Ingrid & Caitlin.

Isabella R. Photography

 

❥ Klik hier om jouw zwangerschap fotoshoot te boeken!

❥ Klikt hier om jouw mommy and me fotoshoot te boeken!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page