top of page

Verwen jezelf met een Portrait-Glamour fotoshoot

Vaak krijgen wij de opmerking: “Ik zou willen dat ik (nog) zwanger was! Dan zou ik ook zo’n fotoshoot bij jullie boeken.”

Maar, je hoeft helemaal niet zwanger te zijn om een fotoshoot bij ons te boeken! Wij bieden namelijk ook Portrait-Glamour fotoshoots aan.


Laat jezelf eerst heerlijk in de watten leggen door onze visagiste, waarbij niet alleen je make-up maar ook je haar wordt gedaan. Terwijl je in de visagie zit nemen we de styling met je door. Hierbij kun je aangeven wat je graag zou willen en geven wij advies en delen we onze visie zodat wij samen met jou tot het mooiste resultaat kunnen komen. Het is voor ons belangrijk dat jij je prettig voelt en geniet van de ervaring!


Je kunt een Portrait-Glamour fotoshoot zien als een moment voor jezelf, waarbij jij het middelpunt bent. Vaak raast het leven aan ons voorbij en zijn we zo druk bezig met de dagelijkse dingen, dat we vergeten om even tijd voor onszelf te nemen. Daarom is ons doel niet alleen om jou een mooie galerij af te leveren maar ook dat je de fotoshoot beleeft als een verwen-moment.


Zodra de visagiste klaar is beginnen we met de fotoshoot. Wij begrijpen dat je het wellicht een beetje spannend vindt, het is immers niet iets wat je dagelijks doet… zo voor de camera staan. Maar, geen zorgen! Wij doen de fotoshoot samen met jou.


Tijdens de fotoshoot helpen wij je met poseren. We geven je steeds aanwijzingen en zorgen er samen met jou voor dat je als jezelf op de foto staat met net dat beetje extra. Hierbij is de kleding ook een belangrijk onderdeel.


Wij hebben vele verschillende kleding beschikbaar zodat er altijd wat bij zit dat bij jou past. Van grote tulle- en wapper jurken tot doeken en bodysuits. De kleding is allemaal van Mii-Estilo.

Wij posten veel op onze social media accounts dus mocht je iets zien wat je graag zou willen dragen tijdens de fotoshoot, stuur ons dit voorafgaande aan jouw fotoshoot dan vooral door. Wij kunnen niet garanderen dat we alle kledingstukken van oudere posts nog beschikbaar hebben maar zullen altijd ons best doen om ervoor te zorgen dat er dan eventueel een vervangend item is dat hierbij in de buurt komt.Bij een Portrait-Glamour fotoshoot bieden wij 3 verschillende kledingwissels aan en 2 verschillende achtergronden zodat je diverse settings hebt en daardoor genoeg keuze bij de foto selectie.


Nadat je bij ons in de studio bent geweest voor de fotoshoot, ontvang je via ons online portaal een link waarbij je zelf een selectie kunt maken van de foto’s die je uiteindelijk in hoge resolutie wenst te ontvangen.


Wij hopen dat wanneer jij jouw galerij ontvangt, je niet alleen een WOW-moment krijgt maar ook terug kijkt op een heerlijke ochtend waarbij je even aan niks anders dan jezelf hoefde te denken en écht hebt genoten!

Zien wij jou binnenkort in onze studio voor een Portrait-Glamour fotoshoot?


Veel liefs,

Team Isabell-R Photography.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page