top of page

Mijn naam is Ingrid

Ik ben Ingrid, een 41-jarige moeder van twee geweldige kinderen (12 en 14 jaar oud) en gelukkig getrouwd met mijn allerliefste man. Naast mijn bedrijf van Mii-Estilo, waar ik met liefde kleding ontwerp en maak voor fotografie, ben ik in 2017 begonnen met mijn reis in de wereld van fotografie.

Wat begon als het maken van foto's voor de Mii-Estilo-website, groeide al snel uit tot een passie die ik graag met anderen wilde delen. Naast mijn kledingontwerp bedrijf heb ik Isabell R Photography opgezet, omdat ik geniet van het vastleggen van bijzondere momenten en het sociale contact met diverse mensen.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? Het is het persoonlijke contact dat ik met jullie heb. Ik vind het geweldig om te horen over jouw werk, hoe je je zwangerschap ervaart (of het moederschap), en alles daar tussenin. Mijn doel is om van elke fotoshoot een gezellig en ontspannen moment te maken, waarbij we jouw unieke periode vastleggen op beeld.

Fotografie is voor mij meer dan alleen een vak; het is mijn passie om jou te laten zien hoe prachtig je bent. Want in mijn ogen is iedereen mooi. Ik kijk ernaar uit om samen met jou bijzondere herinneringen te creëren en vast te leggen.

Laten we samen een onvergetelijk moment creëren! 📷✨

Tot snel in de studio

isabellrphotography.jpg
bottom of page