top of page

Verandering, groei, verbetering

Het is al even geleden dat jullie van ons hebben gehoord maar wij hebben zeker niet stil gezeten! De afgelopen maanden hebben voor ons in het teken gestaan van verandering, groei en verbetering. Wij nemen jullie hier graag in mee en hebben alle ontwikkelingen op een rijtje gezet.


Verandering

In onze vorige blog vertelde wij al over een aantal veranderingen zoals de website, ons logo en het aanbod. Maar de afgelopen maanden hebben er nog meer veranderingen plaats gevonden!

Zo hebben wij een verbouwing gehad in de studio en hierbij hebben wij een aparte ruimte gecreëerd voor de visagie. Dit maakt het voor ons mogelijk om meerdere fotoshoots op een dag te doen, waarbij jouw privacy centraal staat. Een ander plus punt hieraan is dat we nog meer ruimte in de studio zelf hebben voor de fotoshoot.


Tijdens de verbouwing hebben wij ook meer licht in de studio gecreëerd! Omdat wij eigenlijk niet écht licht vanbuiten hebben in de studio, hebben wij daglicht lampen opgehangen. Hierdoor lijkt het alsof er een groot raam aan de zijkant van onze studio zit. Deze lampen zorgen niet alleen voor meer licht in de studio maar kunnen ook worden gebruikt voor foto's!Groei

Naast veranderingen hebben wij ook een groei doorgemaakt. Zo zijn wij begin april voor een fotografie cursus naar Engeland geweest. Hier hebben wij bij een hele goede fotografe vele dingen geleerd met een grote focus op beauty fotografie - met subonderwerpen als: poseren, camera instellingen, licht gebruik en bewerking.

Een hele leerzame en toffe workshop! Hieronder delen wij graag een aantal resultaten:
Verbetering

Bij veranderingen en groei hoort natuurlijk uiteindelijk ook verbetering! Zoals hierboven genoemd zijn de veranderingen in de studio en de kennis die wij op hebben gedaan al een grote verbetering maar dat is niet het enige.


Een van onze grootste verbeteringen is onze social media kanalen. Wat een boost hebben die gehad!

Wij hebben zelfs een win actie mogelijk kunnen maken omdat we de 5(!!) duizend volgers gehaald hadden. Inmiddels zitten we al op meer dan achtduizend volgers en komt er snel weer een nieuwe win actie aan!


Daarnaast hebben wij, door de vele aanvragen, een tweede visagiste erbij. Hierdoor kunnen wij nog meer aanvragen in behandeling nemen om jullie allemaal te mogen ontvangen in onze studio.


Kortom, heel veel veranderingen, groei en verbetering!


De agenda voor de komende tijd begint alweer steeds voller te raken en wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te mogen ontvangen in de studio.

Heb jij jouw fotoshoot nog niet geboekt? Klik dan hieronder op de knop om zeker te zijn van een plek. ❤Veel liefs,

Team Isabell-R Photography. 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page