top of page

Terugblik 2021

Het afgelopen jaar is Isabell-R Photography enorm gegroeid en daar zijn wij super trots op! Omdat er van de buitenkant niet altijd te zien is wat voor veranderingen en groei wij doormaken blikken we graag samen met jullie terug op het afgelopen jaar.


Voor diegene die ons al langere tijd volgen is het waarschijnlijk al opgevallen dat onze naam is veranderd. Wij wilden een nieuwe, strakkere en modernere uitstraling en daar komt onze naam en het logo ook bij kijken. Daarom zijn wij van Isabella R. Photography naar: Isabell-R Photography gegaan. Het lijkt misschien een kleine verandering maar is samen met het nieuwe logo en de nieuwe website een grote verandering. Onze veranderde naam past beter bij onze stijl en is een moderne verfrissing!Naast onze naam en het logo is ook de website veranderd. De website heeft nu ook een modernere uitstraling en past beter bij onze stijl van fotografie. Daarbij hebben wij nu ook de functie: Book Online. Hiermee kun je in de agenda zien welke data en tijden er nog beschikbaar zijn om een fotoshoot in te plannen. Je kunt dan de datum en tijd reserveren die voor jou het beste uitkomt waarna je een e-mail ontvangt met verdere informatie en link om de aanbetaling te voldoen. Zodra de aanbetaling is voldaan is jouw fotoshoot bevestigd! Dit is voor zowel jou als voor ons een stuk gemakkelijker en sneller.


Natuurlijk zijn er naast ons uiterlijk ook een heleboel dingen veranderd en vooral verbeterd aan onze fotografie. Wij hebben vele nieuwe cursussen gevolgd op het gebied van belichtingen, poseren en nog veel meer. Daarnaast bieden wij naast zwangerschap fotoshoots nu ook Beauty - Portfolio - Glamour fotoshoots aan!

Wij kregen vaak reacties als: "Was ik (nog) maar zwanger want ik zou zo graag zo'n fotoshoot willen doen!" maar je hoeft helemaal niet zwanger te zijn om een fotoshoot te doen! Omdat wij merkten dat hier meer vraag naar kwam en dit steeds populairder aan het worden is, wilden wij ons hier meer in gaan in verdiepen en zijn wij dit nu ook gaan aanbieden.

Ben jij benieuwd naar een Beauty - Portfolio - Glamour fotoshoot? Lees hier meer en neem een kijkje achter de schermen:


BEHIND THE SCENES


Wij zijn erg dankbaar voor de ontwikkelingen die wij het afgelopen jaar hebben doorgemaakt en kijken uit naar wat 2022 voor ons zal brengen.

Mede dankzij jou zijn wij het afgelopen jaar gegroeid en wij hopen dat in het nieuwe jaar weer samen met jou te mogen doen!Wij wensen jullie hele fijne feestdagen vol met liefde en gezondheid. ♥


Veel liefs,

Team Isabell-R Photography.

 


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page