top of page
Hoe was je ervaring?
BeoordelenSlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldigBeoordelen

Bedankt voor de inzending!

4Q8A1899.jpg

Sabrina

 

"De zwangerschapsshoot was echt geweldig! Mooie outfits, accessoires en schitterende foto's!! Nooit gedacht dat ik zulke mooie foto's van mijzelf zou kunnen hebben!"

4Q8A2969.jpg

Marieke

"Het was een geweldige ervaring! Eerst heerlijk in de watten laten leggen in de visagie, dan de mooiste outfits aan krijgen en met steeds meer zelfvertrouwen poseren. Ook heel erg fijn om met het aan- en uitkleden geholpen te worden! Na afloop is het fijn om af en toe een foto te krijgen en ik heb mijn uiteindelijke galerij ook heel snel ontvangen (met een paar dagen). Wat een prachtige resultaten!"

4Q8A3293.jpg

Ingrid

"Heb me nog nooit zo glamorous gevoeld! Wat een prachtig cadeau voor mezelf en leuke herinneringen aan mijn zwangerschap voor later."

4Q8A0178 kopiëren.jpg

Aysa

"Het was fantastisch!! Eerst mooi gemaakt door de geweldige visagiste en daarna met prachtige jurken op de foto mogen staan! Het was ontspannen en ik voelde me echt een model. Ik kreeg veel tips en trics tijdens de shoot wat resulteerde in foto's waarvan ik dacht; wauw ben ik dat?! Helemaal top was het!"

4Q8A0359.jpg

Shirley

"Het was geweldig! Eerst lekker in de watten gelegd door de visagiste en daarna een prachtige shoot gedaan met mooie jurken. Na de shoot al snel een paar foto's mogen ontvangen. Het resultaat is prachtig, ben erg blij met de foto's."

4Q8A0583.jpg

Jessica

"De foto's zijn echt fantastisch en schitterend! Dank je wel!"

4Q8A1419.jpg

Karolina

"I am impressed with what passion is taking photos. I wholeheartedly recommend it to anyone who wants amazing photos. I hope to experience this session again.❤"

4Q8A1957.jpg

Roxanne

"Het was echt een geweldige dag, met open armen ontvangen en een plek waar je je totaal niet ongemakkelijk hoeft te voelen met deze lieve dames. Eerst werd ik omgetoverd tot prachtige mom to be en kreeg ik prachtige jurken aan. Wat een prachtige beleving en herinnering aan mijn eerste zwangerschap."

4Q8A2569.jpg

Ezgi

"Voelde me net thuis. Ik ben je dankbaar voor dit mooie moment!"

4Q8A2510.jpg

Nathalie

"Wat was het een heerlijke, relaxte sfeer. Eerst in de visagie door een gezellige visagiste en daarna heel veel verschillende, mooie jurken mogen dragen. Je wordt enorm op je gemak gesteld. Tussendoor al wat foto's mogen zien. Echt een aanrader!"

4Q8A4766.jpg

Stephanie

"Wat een super leuke shoot, met een geweldig eindresultaat! Leuke meiden die je met alles helpen waardoor je je volledig op je gemak voelt. Echt een aanrader voor een mooie herinnering van een bijzonder moment in je leven. <3"

4Q8A5959.jpg

Jessica

"Een warm, leuk en een spontane fotografe. Verschillende outfits en mooie foto's uiteraard! Mooie en professionele bewerking."

4Q8A0483.jpg
Christine

"Ik raad iedere vrouw een beauty shoot aan. Ik ben best onzeker over mezelf en voel me echt zo prachtig tijdens de shoot en op de foto's! Heerlijk om ook in de watten gelegd te worden tijdens de make-up en met de prachtige jurken! Echt genieten!"
bottom of page