top of page
ALGEMENE INFORMATIE

 

Als je voor een zwangerschap shoot komt is het fijn dat jouw buik goed zichtbaar is en jij je goed voelt. Bij de ene is een buik al zichtbaar bij bijvoorbeeld 22 weken en bij de ander pas bij 30 weken. Dit verschilt dus heel erg per zwangerschap.

Voor de fotoshoot raad ik je aan om pastel kleurig ondergoed te dragen, heb je dit niet, hebben wij dat. 

De fotoshoot duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur (incl. visagie)

 

Foto's worden via een online galerij aangeleverd, daaruit kun je de foto's downloaden in hoge resolutie. *meer informatie hierover vind je op de pagina 'aanleveren van de foto's' in het menu bovenaan de website

Betaling:

Zodra de afspraak gemaakt is wordt er 49 euro aanbetaald, dit is om de visagist te boeken en jouw afspraak te bevestigen;

Foto's 

Alle foto's kunnen worden gebruikt voor social media, website en andere promotie doeleinden. Dit vraag ik tijdens de fotoshoot. 

Styling

Wij doen grotendeels de styling zelf, in overleg met jou, zodra je in de make-up zit nemen we door waar je van houdt en waarmee je graag op de foto wil. Populaire items hebben we standaard in de studio hangen. Ook ontvang je van ons een formulier van te voren waarin je je style kan aangeven.

Familie

Wij doen geen fotoshoots met kinderen omdat de visagie al lang duurt en kinderen weinig concentratie hebben. Tevens draait de shoot helemaal om jou! 

Belangrijk

Stuur met je aanvraag een aantal foto's van jezelf mee, incl. je maten i.v.m. de styling;

Afspraak

Wij doen max. 2 a 3 fotoshoots per week

De shoots worden alleen door de weeks gehouden, het is mogelijk om in het weekend te boeken deze kosten 75€ extra.

 

info@isabellarphotography.com

bottom of page